Om oss

Läs mer om fasadskyltar.com

Vi arbetar med företag som har behov av att få sin logotyp producerad i olika typer av skyltformat för att deras kunder i sin tur ska kunna hitta till deras butikslokal, kontor eller lager. En fasadskylt kan också vara ett bra sätt att göra sitt varumärke känt ut mot allmänheten. Har du en bra plats där du vet att mycket folk passerar varje dag är detta en kostnadseffektiv marknadskanal som slår det mesta på sikt.

Till oss vänder man sig till oavsett om man är ett enmansföretag eller en större organisation som finns rikstäckande. Vårt säte är i Uppsala men har varit verksamma från Malmö i söder till Kiruna i norr. Vi levererar bland annat skyltar till KG Knutsson / Autoexperten och Carglass i hela sverige.


Affärsmodell

Vår filosofi bygger på att det ska vara one-stop-shop där du som kund inte ska behöva kontakta flera olika aktörer för att få din fasadskylt på plats. Vi hjälper er från idé & design, till bygglov, produktion och montage. Vi leverera skyltar som håller hög kvalité i alla väder så du som kund ska ha ett så underhållsfritt skylt ägande som möjligt, den ska bara fungera.


Historia

Fasasdskyltar.com grundandes av företaget Activepoint AB som är en reklambyrå i grunden. Anledningen till att Fasadskyltar.com bildades var då Activepoint arbetar med framtagning av logotyper och grafiska profiler till olika företag. Detta i sin tur resulterade i att många företag hade behov av nya fasadskyltar då dom fått sin nya logotyp framtagen. Under hösten 2023 flyttades verksamheten över till Stickyfy AB som i sin tur kommer göra att plattformen får ännu bättre spridning.

Grundaren av Activepoint AB heter Joakim Bech har en lång erfarenhet av tryckproduktion i form av traditionellt digitaltryck med visitkort och foldrar till kundanpassade storformatstryck, bildekorer, beachflaggor och mycket mer. När förfrågan ökade markant och jobben strömmande in i stor takt bestämde man sig för att separera framtagningen av fasadskyltar och byrå arbetet till ett nytt varumärke som då blev fasadskyltar.com